Afspraak maken!

Huid & Nagels

Annemarie Hurkmans.
Ik ben geboren in Waalwijk en woon al meer dan 20 jaar met veel plezier in Boxtel. In 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en heb de opleiding allround nagelstyling met succes afgerond. In de jaren erna heb ik een groot aantal workshops en trainingen gevolgd op nagelgebied, nailart, babyboom en spa-manicure. U kunt bij mij terecht voor een manicure met een mooie lak, gelpolishbehandeling (ook op de tenen) met of zonder extra versteviging, maar ook voor een mooie set met verlenging van de nagels met Gelish Polygel.

Op dit moment kan ik hier mooie gelifte wimpers aanbieden van het merk Mrs. Lashlift en voor het shapen en verven van de wenkbrauwen met henna gebruik ik Browtycoon.

Verder werk ik in de salon met de prachtige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn van Botanical Beauty en bied ik een basis spa-gezichtsbehandeling aan en ook een uitgebreidere versie van een uur. Ook voor een dag en of avond make-up bent u bij mij op het goede adres met de mineralen make up van L’oyé.

Voor prijzen kun je contact met mij opnemen op 06-37429062.

Ik ben op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag in de even weken van 9.00 uur tot 14.00 uur aanwezig. Een afspraak maken kan via Iris Kappers 0411-684666, of bel of app mij op.