Afspraak maken!

Over Iris Kappers

Schoonheid zit van binnen. Iris Schoenmakers weet dit na zesentwintig jaar ervaring in het kappersvak als geen ander. 'En iedereen heeft iets moois. Ik zie het als een uitdaging de schoonheid van elke vrouw door een passend kapsel en de juiste haarverzorging naar buiten te laten komen.' 

Iris heeft een prachtig en bij haar passend beroep waarbij de Boxtelse kapster niet alleen kijkt naar de vorm van het gezicht, maar ook naar de rest van het lichaam. 'Een mens is meer dan alleen een hoofd. Door te kijken naar het hele plaatje, zie ik welke kapsel de positieve punten benadrukt.'

 

Privacyverklaring

Op deze site worden geen gegevens van bezoekers verzameld.

Iris kappers gaat zorgvuldig om met de privacy van haar klanten. Bepaalde gegevens zoals verfkleur zullen worden bewaard als je bijvoorbeeld je haar laat kleuren zodat de volgende keer kan worden nagekeken welke kleur is gebruikt. En voor de declaratie van haarwerken is het nodig om bepaalde gegevens te verzamelen voor de zorgverzekeraar. Daarnaast moet de administratie 7 jaar worden bewaard voor de Belastingdienst.

Contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnummer gebruiken we bij Iris kappers om contact op te nemen als dat nodig is. Zo hebben we de sms-service waarbij je een sms krijgt als geheugensteuntje voor je afspraak bij Iris kappers. Iris kappers zal nooit gegevens aan derden geven of verkopen of voor iets anders gebruiken.

Als de gegevens niet meer nodig zijn voor de belastingdienst worden ze vernietigd.

Klantgegevens zijn niet te downloaden via de website of facebookpagina van Iris kappers, want daar worden ze niet bewaard, ook niet achter een inlog of iets dergelijks.