Afspraak maken!

Iris Kappers

Iris Schoenmakers.
Sinds 1991 ben ik kapster en zelfstandig ondernemer. Ik heb altijd veel wedstrijdwerk, show-werk en demo’s voor grote merken gedaan. Ik sta nooit stil, mijn slogan is ook: “stil staan is achteruit gaan”. Ik werk met de merken Trinity Haircare, Mediceuticals, Olaplex en Wella. Merken die zeer goed zijn en waar ik helemaal achter sta. Ik heb een passie voor haarwerken en hoofdhuid(problemen). Sinds 2000 ben ik gespecialiseerd in haarwerken en pruiken en werk ik voor alle zorgverzekeraars. In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Dermatologie voor Kappers. Voor alle hoofdhuid- en haarproblemen kun je bij mij terecht.

Ik ben moeder van 3 kinderen en 2 honden. Ik houd van de natuur, dieren en sporten.

De openingstijden van de kapsalon zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Patty Zwinkels.
Ik ben ambulant kapster en werk sinds 2014 bij Iris Kappers. Ik ben gespecialiseerd in haarkleuren en opsteken. Bruids- en avondkapsels is mijn passie.

Ik ben moeder van 2 kinderen en houd van sporten, vakantie en vrienden.

Ik ben op vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur in de kapsalon aanwezig.

Ineke Slis.
Ruim 20 jaar geleden kreeg ik alopecia androgenetica en sindsdien draag ik een haarwerk. Ik kreeg interesse in knopen en in 2016 heb ik er mijn beroep van gemaakt. Naast bijknopen van haren op plekken waar het netje zichtbaar dreigt te worden kan ik ook haarwerken vermaken en klemmetjes, PU-plakplaatsen en anti-slip innaaien. Als het binnenwerk of het voorrandje irriteert kan ik een deel of het gehele haarwerk voeren.

Kijk op mijn site www.haarknopen.nl voor alle mogelijkheden en de prijzen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Een haarwerk dat bijgeknoopt moet worden kan ook naar mij worden opgestuurd, maar op maat maken doe ik liever met de klant erbij zodat we net zolang kunnen passen tot het perfect zit. Kleine werkzaamheden kunnen bij Iris in de salon of bij u thuis, grotere doe ik liever in mijn atelier.

Indy van der Pas.
Ik ben sinds begin juni 2010 bij Iris in de kapsalon om Iris te ondersteunen door allerlei werkzaamheden te doen. Ik ga in september 2020 beginnen met de opleiding Schoonheidsspecialiste. Mijn passie is huid en huidproblemen. Bij Iris in de kapsalon zit alles en kan ik al veel leren! Mijn hobby’s zijn fitness, vrienden en uitgaan.