Afspraak maken!

Pedicure Miriam

Miriam van Breugel.
Sinds 2007 ben ik pedicure. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar ben sinds 11 jaar werkzaam en wonend in Boxtel. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en 1 bonuszoon. Vanaf juli 2020 ben ik werkzaam als pedicure in de salon bij Beauty by Iris. Dit is goed te combineren met mijn andere bezigheden.

U kent mij misschien van de winkel ‘Mijn Herdenking & Geschenken’ in Boxtel (www.mijnherdenking.nl). Dit is mijn onderneming waar ik met veel passie en persoonlijke aandacht samen met u een blijvende herinnering creëer aan uw dierbare of geliefde. Bij ‘Mijn Herdenking & Geschenken’ vindt u een groot assortiment waaruit u, op basis van uw herinneringen aan uw geliefde, een aandenken kunt creëren: as-sieraden, urnen, foto in glas, as-knuffels, enz. De combinatie van deze 2 beroepen passen goed bij elkaar, al zijn ze totaal verschillend qua uitvoering. De persoonlijke aandacht die ik mijn klanten geef, komt in beide ondernemingen goed van pas. Ik ben betrokken, integer en adviserend.

Ik ben op de maandagochtend (en evt. woensdagochtend) tussen 8.00 en 12.00 uur aanwezig in de salon. Een afspraak maken kan via Iris Kappers 0411-684666, of bel of app mij op 06-22360851, mailen kan ook via info@mijnherdenking.nl